woensdag 4 maart 2015

Shoplog - Eindhoven

Het is weer even wennen hoor. Ben je er heel even tussenuit moet je weer helemaal in het ritme komen. Opzich wel te doen als je het niet druk hebt. Alleen als je zo'n agenda als mij hebt is het een stuk moeilijker. Afgelopen weekend heb ik wat geshopt. Het is niet veel maar wel de moeite waard om te laten zien.


Ik ben samen met mijn ouders naar Eindhoven geweest. Niet te ver van huis en het was gewoon oke.
Opzich vind ik het wel knap. Heb gewoon niks bij de primark gekocht. Ik vond het gewoon te druk om er rond te lopen. 
Van haren - enkellaarsjes
Dit is toch wel mijn favoriete aankoop deze keer. Mijn schoenen. Het zijn enkellaarsjes met een klein hakje. Heel mooi zwart. Ik kocht ze voor onder een jurkje. En ik vind ze geweldig. Ze waren €29,95 bij de van haren. 
Kruidvat - miccelair water
Ook kocht ik deze micellair water van kruidvat eigen merk. Deze is sinds kort in het assortiment. Zelf heb ik de garnier miccelair water ook uitgeprobeerd. Ik vind hem heel fijn alleen ook weer iets aan de prijzige kant. En deze is zeer goed te doen tegenover de prijs. 
Kruidvat +-€2,50
Essence - lipstick - 05 cool nude
Natuurlijk moest ik ook iets meenemen van de nieuwe nude lijn van essence. En ik ging voor een mooie nude lipstick. Eerlijk gezegt vond ik alleen kleur 05- cool nude heel erg mooi. Ben benieuwd hoe hij mij staat. Binnenkort een review hiervan. 
Kruidvat €2,39
Yves Saint Laurent - rouge volupte Shine lipstick - 13
En als laatste een aankoop waar ik heel blij mee ben. Mijn eerste high-end make-up product. Een hele mooie kleur lipstick van Yves Saint Laurent. Ik was er zo benieuwd naar. En ik ben er dol blij mee. Binnenkort een review van deze lipstick. 
ICI paris €34,95
(PS: tot 15maart 40%korting op de lipsticks) 
Hiermee heb ik ook mijn slag geslagen en betaalde ik maar €20,71

Ik ben heel blij met de aankopen. Zelf had ik het ook niet anders gedaan. In totaal was ik deze dag rond de €55,- kwijt. Opzich niet heel veel. Ik kocht ook nog 2 basic baby topjes. 

Heb jij al een Yves Saint Laurent lipstick?
Veel liefs, maxine
1 opmerking: