vrijdag 8 mei 2015

Last-minute Moederdag Cadeaus

Aankomende zondag is het moederdag. Dat betekend dus een cadeau voor je moeder kopen. Zelf heb ik vaak geen inspiratie voor een leuk cadeau. Alleen dit jaar vond ik best veel leuke dingen in de winkels liggen voor moederdag. Ik laat jullie weten wat mijn ultieme moederdag cadeaus zijn. Ben je benieuwd lees dan snel verder.


Wellness
Iedereen heeft het wel eens nodig. Even weg van de stress. Gewoon ontspannen. En daarvoor is een wellness behandeling echt fantastisch. Wie houd er nu niet van om dit als cadeau te krijgen. Je kunt ook nog eens zelf kijken hoe duur je het maakt. En je kan ook nog eens kijken wat de favoriete behandelingen zijn van je moeder. Een perfect cadeau.

Parfum
Iets anders wat ook altijd goed bevalt is een geurtje. De parfurmeries gooien je zowat dood met de kortingen. Weet jij toevallig wat het favoriete geurtje is van je moeder is? En is hij toevallig in de korting. Ik zou zeggen kopen!! Dit wordt altijd gewaardeerd. En deze kortingen zijn natuurlijk ook handig als je zelf een nieuw geurtje wilt hebben. 
Tip: Op de site van Douglas is nu voor 21.00u besteld voor moederdag in huis! 
En anders kun je morgen nog snel in de stad kijken voor deze kortingen. 

Boeket
Een fleurige cadeau die ook nog een lekker kan ruiken. Een bosje bloemen doet het altijd goed. Het vrolijkt je op en brengt wat sfeer in huis. En je kunt natuurlijk ook de favoriete bloemen van je moeder er tussen stoppen! Altijd leuk. 

Dineren
Iedereen weet het lievelings eten van zijn/haar moeder. En wat is er nu leuker dan haar lievelings eten voor haar te maken. Een middagje in de keuken staan en s'avonds met het gezin heerlijk eten. Je moeder is er dol op en iedereen is bij een. Gezelliger kun je het niet maken. En je kunt altijd nog de dag afsluiten met een familiespel, film of iets anders leuks.

D.I.Y
Voor de creatievelingen heb ik een paar super leuke Do It Yourselfs gevonden via pinterist. Deze D.I.Y. projecten kun je heel makkelijk binnen een paar uur maken en zijn super leuk! Dus als je creatief bent en je houd van knutselen. Dan zeg ik DOEN! Dit zijn alleen ideeën, Kijk voor meer leuke ideeën op pinterist.  

De moederdag D.I.Y
Heb jij al een cadeau voor moederdag?
Veel liefs, Maxine

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja die zijn echt leuk! Als ik zelf niet al een cadeau had had ik zeker iets van dit gemaakt.

      Verwijderen