dinsdag 3 februari 2015

Framboise - Yves Rocher

Ik weet niet wat het is, alleen ik voel een echt lipstick verslaving opkomen. Alweer kreeg ik er een nieuw  pareltje bij. Een mooie lipstick "framboise van Yves Rocher"

Het was nog best een moeilijke keuze over welke kleur ik mee zou nemen. Op internet ging ik opzoek naar reviews van een paar lipkleurtjes van deze lipsticks. Helaas kon ik niet heel veel vinden. Na uit eindelijk wat gelezen te hebben vond ik framboise de mooiste kleur die er tussen zat. 

De verpakking
De verpakking vind ik helemaal niks. Hij oogt heel erg goedkoop. Dit komt doordat de huls helemaal van plastic is. Want ik dan weer wel iets leuker vind is dat je op de huls de merk ziet.

De lipstick
Framboise (nr44557) is een mooie roze kleur. Hij is niet te fel en niet te neutraal. 
Doordat de lipstick romig is kun je hem makkelijk aan brengen. De lipstick heeft een hele mooie pigmentatie. Helaas is hij zo een stuk donkerder dan wanneer hij op de lippen is aangebracht. 
Ik had eerlijk gezegt niet verwacht dat hij zoveel lichter zou zijn. Als nog blijft het wel een mooie kleur.
+
De dekking van de lipstick is heel erg goed. Na een keer hoef je er eigenlijk niet meer over heen. Zelf doe ik dit wel altijd. (Gewoon voor de zekerheid)
De smaak van de lipstick is ook heel fijn. Hij smaakt wat zoetig. En absoluut niet chemisch.
En er zijn super leuke kleurtjes! 
-
De lipstick blijft helaas niet heel lang zitten. Na een uurtje moet ik hem echt wel bijwerken om de goede kleur te behouden. En even tussendoor wat eten. Ja hoor de lipstick is meteen weg.
En hij geeft af. Oke dit vind ik normaal niet zo'n probleem. Alleen Yves Rocher zegt "EEN ULTRA COMFORTABELE SAMENSTELLING DIE NIET AFGEEFT" 

Al met al vind ik deze lipstick wel oke. Doordat de prijs wat hoger ligt haalt het de kwaliteit een heel stuk naar beneden wat heel zonde is. Ik raad de lipstick wel aan want het zijn hele mooie kleurtjes en ik ben er wel tevreden mee. 

Framboise is te koop voor €8,50 (orgineel prijs) in de webshop en in de winkels.
En let op er zijn vaak kortingen bij Yves Rocher. 

Heb jij al een lipstick van Yves Rocher?

Veel liefs, Maxine 

Sorry dat het artikel zolaat online is gekomen, ik kreeg na school een erge migraine aanval en was meteen in bed gaan liggen. Het gaat gelukkig nu wel weer iets beter.  
2 opmerkingen: