vrijdag 23 januari 2015

Pur bleuet - Yves Rocher

Het is wel heel fijn om een moeder te hebben die een abbonement/klantenkaart heeft van Yves Rocher.   Zo af en toe krijgen wij een brief thuisgestuurt met daaropstaande kortingen. Deze kun je dan gebruiken in de Yves Rocher winkels. Wat ik wel leuk vind want er staan ook soms leuke acties in voor mij.



Een paar weken geleden liepen wij weer is door de stad. En mijn moeder wou naar de Yves Rocher. Dus wij gingen er heen. Direct toen we binnenkwamen kreeg ik te horen dat ik iets uit mocht zoeken. (onder de 5euro) Al snel liep ik de winkel door en kwam ik deze oogreiniger tegen. Ik wou eerst nog voor een lipstick gaan maar die liet ik staan door deze reiniger. 

De oogreiniger trok me gelijk aan. Het blauwe en doorzichtige gedeelte vind ik zo leuk bij elkaar staan. En de varpakking was ook gewoon heel makkelijk om mee te nemen. Ik raakte heel erg benieuwd naar de oogreiniger. 

De verpakking is heel erg simpel. Hij is heel compact en makkelijk om mee te nemen. Er zit 125ml product in. De pur bleuet oogreiniger bevat korenbloem. De teksten op de verpakking zijn verder Frans en Duits. Op de gerbuiksaanwijzig achterop de verpakking staat de tekst wel in het Nederlands.

Yves Rocher

Reiniging voor gevoelige ogen. Zelfs de hardnekkigste oogmake-up wordt in een oogwenk verwijderd. Met de reiniging voor gevoelige ogen wordt zelfs de hardnekkigste oogmake-up in een oogwenk verwijderd, zelfs waterproof.

Hoeft niet te worden afgespoeld. Schudden voor gebruik. 
Breng het product met een watje aan op de ogen.


Speciaal om het product te testen heb ik wat oog make-up op mijn hand gesmeerd. 
producten
"Essence quitro eyeshadow - 05 to die for
"Essence longlasting eye pencil - 01 black fever
"W7  lengthening thickening mascara - black
"So Me Volumeglam illusion lash... - black
"Maybelline New York The colossal volum' express - black waterproof
Al deze producten heb ik vijf tot tien minuten op mijn hand gehad voor ik het weghaalde.

Doordat ik al mijn watjes al verbruikt had haalde ik het eraf met een doekje. Dit was gewoon goed te doen. Het oog make-up ging heel makkelijk van mijn hand af. Geen enkele vlekje bleef achter. Alleen na het gebruik blijft er een vet laagje achter. 

Deze Yves Rocher oogreiniger vind ik een heel goed product. Hij doet echt wat hij beloofd. Hij haalt heel makkelijk de oog make-up weg. En je hoeft het niet af te spoelen na het gebruik ervan. Zelf vind ik dit wel fijner om te doen. Het product laat namelijk toch een vet laagje achter. Hierdoor wordt de huid ook weer zacht van. Heel fijn dus. 

De pur bleuet oogreiniger kost €7,30 (orgineel)
Vaak vind je in de winkels kortingen. Dus als je opzoek bent naar een nieuwe reiniger, ik raad deze echt aan! 

Gebruiken jullie al iets van Yves Rocher?
Ben er heel benieuwd naar! Laat het weten in een comment.

Veel liefs, Maxine



3 opmerkingen:

  1. De oogmake-up reiniger lijkt me fijn ik gebruik nu Nivea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit!
    Ik hou van Yves rocher :)
    Ik gebruikt Micelliar water van lo'real
    X

    BeantwoordenVerwijderen