zaterdag 24 januari 2015

Black onyx - lipstick 21 & 27

Een nieuwe make-up merk ontdekken is altijd leuk. Door de winkels wandelen opzoek naar nieuwe make-up. En zo kwam ik vorige week "black onyx" tegen. Dit is een budget merk die je niet vaak tegen komt.


Op internet kon ik helaas niet veel reviews vinden over dit merk. Hier baalde ik enorm van. De reviews die ik wel kon lezen waren vrijwel allemaal positief. Dus ik raakte er benieuwd naar want voor zo'n klein prijsje kon ik het niet laten liggen. 
Ik kocht twee lipsticks nummer 21 en nummer 27. De linkse lipstick is nummer 27 en de rechtse is nummer 21. Omdat ik de lipsticks in de winkel niet kon swatchen koos ik voor safe. 
De hulzen van de lipsticks ogen heel luxe. Je kunt alleen aan de verpakking zien welke kleur de lipstick heeft. Dit vind ik eerlijk gezegt een minpunt. Wanneer je de lipsticks opendraait zie je de stuctuur heel erg goed. Je ziet hoe hij is gemaakt.

Kleur 27 is paars met een roze ondertoon. Een wat heftigere kleur dan nummer 21. Deze lipstick heeft een koraal kleur met glitters er tussen door. Allebei de lipsticks hebben een hele mooie neutrale kleur. Helaas is de pigment niet zo goed. 

Op de foto's lijken de lipsticks veel lichter dan in het echt. Het aanbrengen van de lipsticks is niet echt fijn. Je moet drie keer over een plek heen om het goed te krijgen en als het dan goed zit blijft het nog niet eens is een uur zitten. Je moet hem dan zeker bij gaan werken. Verder vind ik de kleur van nummer 27 heel mooi alleen jammer van de kwaliteit.

Met nummer 21 ben ik eigenlijk helemaal niet tevreden. Je ziet he, gewoon niet op je lippen zitten. Het enige wat je ziet zijn de glitters. De lipstick zelf lijkt wel opgedroogd te zijn. Ik krijg het gewoon niet op mijn lippen. Wanneer je de lipstick eraf haalt blijven er ook gewoon overal glitters achter. Echt niet mijn ding. 

Black onyx is een merk die ik niet nog een keer zal kopen. In ieder geval de lipsticks dan. Op internet beloofd het merk een lage prijs (dit klopt) en een goede kwaliteit. Voor mij is het geen tweede keer. Ik ben er absoluut niet tevreden mee. Denk dat ze hierna meteen de prullenbak in belanden. Ik zal de pluspunten en minpunten op een rijtje zetten. 

Pluspunten
*Lage prijs
*Mooie luxe verpakking
*Leuke kleuren

Minpunten
*Pigment
*kwaliteit
*Smaak
*Glitters

Deze black onyx lipsticks zijn te koop in de dirx voor €1,59

Ik vind net echt jammer dat ik een slechte review erover schrijf. Want het had gewoon zoveel beter gekund. Ik ben benieuwd 
Heb jij iets van black onyx?

Veel liefs, Maxine


4 opmerkingen:

  1. Kende het merk nog niet! Maar zoals je het beschrijft, begrijp ik wel dat je er niet blij mee bent! Had nog nooit van het merk gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes!
    Ze staan je erg mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen