dinsdag 6 januari 2015

Musical tag

De musical was/is echt een tag die ik moest doen. Ik ben zelf heel erg dol op musicals. Het liefst zou ik er zelf ook mee te maken willen hebben. Voor of achter de schermen maakt me niet uit. Achter zou wel handiger zijn omdat ik niet de beste zangeres ben. Snel door naar de vragen! 


♥ Welke musicals heb je gezien?
Ik heb na mijn gevoel al veel musicals gezien. Dit wordt even goed nadenken. "Zorro, Mary Poppins, The little mermaid, Miss Saigon, Annie, The Sound of Music, DR. Dolittle, We Will Rock You, Assepoester, Sprookjesboom de musical, Klaas Vaak en Moeder ik wil bij de rivue.
♥ Wat was de eerste musical die je zag?
Mijn eerste musical was Annie. Hier gingen we samen met heel het gezin heen. Dit was toen nog in het Efteling theater. En daarna gingen we heerlijk eten. Yummie 
♥ Welke musical heb je als laatste gezien?
Dat is toevallig heel kort geleden. Dit was Moeder ik wil bij de rivue. En wouw wat was het een mooie musical. Echt een goed verhaal. En wat een top acteurs. Vooral Simone Kleinsma.
♥ Wie is je favoriete musicalacteur?
Ik was in het begin dol op Tommie christiaansen. Alleen dat is wat minder geworden. Ik vind Stanley Burleson ook heel goed. Ik heb niet echt favoriete musical sterren.
♥ Wie is je favoriete musicalactrice?
Dat is er wel echt een en dat is denk ik ook wel de bekendste "Chantal Jansen"
♥ Welke acteur/actrice hoef je niet perse te zien?
Hmmm moeilijke vraag ze zijn allemaal heel goed want anders doen ze niet mee. Alleen pas geleden keek ik het musical concert op YouTube en daar deed Celinde Schoenmaker aan mee en ik was absoluut niet fan van haar stem.
♥ Welke musical heeft je het meest verrast?
We Will rock you. Ik kende het verhaal wel al. Dit kwam doordat wij hem op school aangeleerd kregen om later op te treden op campings. (Zat afgelopen twee seizoenen in het entertainment team van verschillende parken) alleen het verhaal hoe hun het vertelde was zo gaaf. Echt geweldig. Ik heb die avond zo genoten. Ik heb absoluut geen spijt ervan dat ik er heen ben geweest. Wow wat was die mooi. Als hij nog een keer in Nederland komt ga ik er zeker heen!
♥ Welke musical vond je tegenvallen?
Assepoester. Echt een hele slechte musical. Ze moesten zich schamen. Zo slecht vond ik het. Er zullen natuurlijk wel verschillende meningen over zijn. Alleen ik vond het gewoon je geld niet waard. Do speelde Assepoester, ze heeft een hele mooie stem alleen haar nog een keer in een musical zien is recht een no-go
♥ Heb je een musical meerdere keren gezien?
Nee, helaas niet mijn ouders vinden een keer genoeg.
♥ Wat is je favoriete musical nummer en cd?
Ik luister graag naar de cd - Belle en het beest. Heel raar want ik heb de musical niet gezien helaas. En toch wel het mooiste musical liedje vind ik zonder woorden - The little mermaid
♥ Van welke musical baal je dat je hem niet hebt gezien?
Belle en het beest. Had hem graag willen zien. Ten eerste om alle goede acteurs, ten tweede voor de kostuums en ten derde omdat het verhaal me zo aanspreekt. Ik ben echt dol op sprookjes.
♥ Naar welke musical kijk je uit?
Soldaat van oranje, ben nog steeds aan het proberen om me ouders over te halen. Ik moet hem echt zien! De
♥ Wat zijn je 5 favoriete musicals
Mijn top 5 
- we Will rock you
- Zorro
- The little mermaid
- moeder, ik wil bij de rivue
- mary poppins
♥ Wat is je mooiste musical-moment aller tijde?
Ik heb veel mooie musical momenten gehad, alleen een is me altijd bijgebleven. Dit was tijdens sprookjesboom de musical "een gigagantisch avontuur." Ik ging daar heen voor een speler. En om het sfeertje te proeven van de kinder musicals. Het lijkt me gaaf om deze richting in te gaan. Ik zat daar in de zaal met honderden kinderen om me heen. De spelers trokken de kinderen echt mee in het verhaal. De kinderen gingen mee roepen. Echt helemaal inleven. En hierdoor kreeg ik kippenvel. Hier kwam het moment van "dit wil ik ook". Als entertainer op de camping heb je ook de minidisco met de kids. Super leuk. En elke keer als ik het dan mocht doen was ik weer helemaal vrolijk. Ik heb ook een keer kippenvel gehad tijdens het theater. Er zaten ongeveer 30 kinderen die allemaal echt mee deden. Dit gevoel wil ik vaker. Het lijkt me echt gaaf om de kindertheater in te gaan. No matter what

Dit was mijn musical tag. Ik vond het super leuk om in te vullen. Ik heb echt weer aan de leuke momenten van musicals gedacht. Allemaal flashbacks gehad. Het gaf toch weer even een goed gevoel. 
Heb jij deze tag al gedaan? (Laat het weten ben heel benieuwd)
De tag overnemen mag natuurlijk ook gewoon! Doe het ook vooral! 


Veel liefs, maxine

8 opmerkingen:

 1. Oh, ik ben zelf ook echt dol op musicals. Wat heb je er ook een boel gezien! Superleuk dat Annie je eerste was, voor mij was dit -geloof ik- The Lion King. Een professionele musical dan ;-) Dat vond ik ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb echt het geluk dat me ouders er dol op zijn. Super gaaf had de lion king ook graag gezien. Ga kijken of ik ooit in Londen kan. X

   Verwijderen
 2. Wat een supertoffe tag! Stanley Burleson is ook 1 van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hè, moest deze tag gewoon doen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blog heb je!

  Deze tag is echt waanzinnig, ik had er nog nooit eerder van gehoord! Ik baal ook dat ik Belle en het Beest niet heb gezien ook had ik graag de Leeuwenkoning willen zien maar helaas.. Ik vond Sisteract echt een leuke musical! Deze maand ga ik naar Dream Girls =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk, laat je weten hoe die was? X

   Verwijderen