maandag 5 januari 2015

P2 - lipstick Corso Como 160


Speciaal voor de feestdagen was ik opzoek naar donkere rode lipsticks. Toen mijn ouders zeiden dat ze naar Duitsland gingen vroeg ik meteen of ze een donkere rode kleur van het merk p2 mee wouden meenemen. En dat deden ze. Ik was zo blij als een kind die snoep kreeg.Het merk p2 is een Duits make-up merk. Ze verkopen het in de DM. En zelf ben ik echt heel erg dol op de lipstick van p2 ik vind ze echt geweldig.
Deze mooie lipstick heet corso Como nr 160. Ik schreef het in het begin altijd verkeerd heel raar. De huls is heel simpel. Hij is zilver glanzend en op de deksel staat het merk "p2" en wat voor lipstick het is "pure color lipstick" en wat ik zelf heel apart vind is dat er op staat waar het vandaan komt. Dit staat vaak op de stikker die erop geplakt zit. Alleen hier zit het gewoon op de huls. 
De lipstick heeft een donker rode kleur met een paarse ondertoon. Hij smeert heel romig en is makkelijk om op te doen. Wanneer je foutjes maakt is hij heel makkelijk te corrigeren. Toch wel handig met zo'n donkere lipstick. 
Ik vind het echt een mooie kleur. Vooral voor de feestdagen. Dit is hem uiteindelijk ook geworden. Alleen dan wel voor overdag. Want s'avonds vind ik hem te zwaar vallen. Dan lijkt hij een stuk donkerder te zijn dan wanneer je in het licht staat. 

Corso Como is te koop voor 1,99 in de DM (Duitsland) 
Ben je ooit in Duitsland neem dan echt een kijkje. Ik vind de lipsticks van P2 echt veel beter dan die van essence.

Ben jij dol op donker rode lipsticks?

Veel liefs, Maxine

2 opmerkingen: