maandag 26 januari 2015

Lookbook Time ~ Spring Time

Het is weer zover de lente collecties komen weer in de winkels te liggen. En dat betekend kleing met felle kleurtjes. De vrolijke zonnige tijden komen er weer aan. En wat heb ik er zin in. Ik was een beetje rond aan het kijken op internet en kwam erachter dat dit het is. Mijn nieuwe blogpareltje




Elke week stel ik een setje samen van kleding die ik op internet kan vinden. Deze hele outfit is gewoon te koop op internet. Elke week heb ik een thema verwerkt in de outfit. Natuurlijk werk ik niet met de duurste items. Want ja een jurk van €500,- is leuk maar voor de meeste mensen niet betaalbaar. 

Spring time
Het thema van deze week is spring time. De lente komt weer steeds dichterbij, wie word er nu niet vrolijk van bloemenjurkjes en felle kleurtjes. Ik in ieder geval wel. Ik vond al heel snel een jurkje en hier heb ik heel de outfit op aangepast. 
Zoals je ziet is het jurkje zo schattig. Daar past dan ook echt wel een leuk strikje bij. Al gauw wist ik gewoon dat er een strikje bij moest. Om je mooie momenten meteen te kunnen vastleggen zit de polaroid camera erbij. Dit is zelfs het duurste item wat er tussen zit. Natuurlijk kun je ook foto's maken met je mobiel. 


Ik ben benieuwd 
Heb jij al zin in de lente? 

Veel liefs, Maxine





5 opmerkingen:

  1. Leuke items :)
    Zo polaroid Camara zou ik ook nog graag willen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar herken ik me ook nog heel erg in. Hij staat heel hoog in mijn Wishlist

      Verwijderen
  2. Ik ben enorm gek op de winter maar verlang toch ook wel erg naar de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige outfit! Ik heb ook wel heel erg zin in de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen