donderdag 18 december 2014

Kerstooglook

Helaas heb ik het afgelopen twee dagen echt heel druk gehad. Alleen niet getreurd het is bijna vakantie. Morgen ga ik naar Haarlem voor serious request. We gaan daar super leuke dingen doen (heb ik gehoord) kijk jij mee via je tv?  
Ook ik ging maar is proberen. Een ooglook maken voor beginners. En ja hoor ik vind hem weg gelukt! Catrice absolute nude eyeshadow palette. (Kruidvat, +- 5,99)
Max make up everyday eyeshadow palette nude (action, niet meer te koop)
Essence I <3 stage oogschaduwbasis (kruidvat, +- 2,50)
Essence liquid ink. eyeliner (kruidvat, +- 2,50)
Essence longlasting eye pencil (kruidvat, +- 1.50)
Kwasten (action, +- 1,00) 
Maybelinne new york The colossal volum' expressie waterproof Mascara (kruidvat, +- 15,00) 

De ooglook
Dit is dan de uiteindelijke ooglook, het is een bruine ooglook met een beetje goud erin verwerkt.
Zelf vind ik hem echt heel mooi. Hij is echt geschikt voor bijna iedere outfit. 

De oogschaduw
Dit zijn de kleuren die ik gebruik. Ze zijn echt allemaal een goede kleur en de pigmentatie ik ook heel goed. Ik raad het catrice palette echt aan. 

DIY
Als eerst bracht ik kleur 1 aan op het gehele ooglid en iets boven de arcadeboog. Daarna kwam de kleur 2 in de arcadeboog. Nadat ik dit had gedaan deed ik kleur 3 op het gehele ooglid tot de arcade boog. Dit even blenden en dan is hij al bijna af. Om wat kleur eraan toe toevoegen bracht ik kleur 4 aan op het bewegende ooglid tot dat je kon zien dat er wat goud op zat. En natuurlijk is de highlighter ook belangrijk. Dus bracht ik wat wit aan net onder de wenkbrauw zodat de ooglook net iets meer opvalt. Hierna doe je de eyeliner op en de mascara en je look is af. Het is een makkelijke ooglook om te maken. Je hebt er niet veel tijd voor en voor beginnende oogschaduw gebruikers is hij echt heel makkelijk. Hier onder heb ik een plaatje voor als je de begrippen niet kent. Deze wist ik in het begin ook niet en vond dit altijd wel makkelijk als de bloggers een tekening erbij plaatste. 

Natuurlijk kun je ook je eigen producten gebruiken.

De look
Als ik mijn ogen open heb zie je de ooglook niet echt hierdoor breng ik het ook iets hoger aan dan de arcadeboog. Zelf vind ik dit mooier vooral als de kleur overloop goed is. Ik vond de look ook echt heel leuk bij me staan. Ik ga hem ook wel zeker gebruiken met kerst. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen laat het weten dan weet ik of ik het vaker moet plaatsen.
Veel liefs, maxine

2 opmerkingen: