zondag 28 september 2014

My Week In Picture's #1

Het is alweer een week geleden. Toen ben ik mijn blog eindelijk begonnen. Wat gaat de tijd toch snel. En wat heb ik eigenlijk nog redelijk veel gedaan voor een vakantie week. Ik moest wel nog heel erg wennen aan het foto's maken in het openbaar, maar ik merk zelf al dat het steeds ietsje meer wordt. Daar ben ik zelf heel blij mee. Ik ben blij met de lezers die ik al heb. Graag wil ik jullie nu alvast bedanken. Jullie zijn toppers. Ik hoop snel een reactie te lezen van jullie.


Maandag
Vandaag was een chilldagje. S'Ochtends rustig aan doen. En een filmpje kijken. Na de film zag ik Rambo lekker lui slapen. Wat een lieverd is het toch
Smiddags ging ik mijn bureau opruimen. Er lagen heel veel spullen op zoals je al kan zien. Nu probeer ik het elke dag bij te houden. Het is namelijk nu ook voortaan mijn werkplek. 

Dinsdag
Vandaag moest ik helpen met de post. Nu ik vakantie heb wil ik dat wel doen. Dit ziet er niet uit alsof het veel post is. Alleen was ik er toch nog een lange tijd mee bezig, omdat ik die bolderkar mee had.
Na de post ging ik met me vader mee naar de action. Daar kocht ik wat kleine dingen. 
En s'avonds ging ik naar de bossen. Daar ging ik opzoek naar dennenappels. Doordat het al donker werd kon ik ze alleen niet zo goed zien. Volgende keer ga ik maar als het licht is. 


Woensdag
Ik mocht vroeg op de fiets om naar dolfinarium te gaan met me ouders. De laatste keer dat ik zo vroeg op de fiets zat was in mei. Dus moest ik wel even wennen. 
Op naar Harderwijk met de trein. Dolfinarium here I come! 
In dolfinarium aangekomen zag ik deze mooie dieren. Wouw wat zijn ze groot. Op het moment dat wij er stonden kregen ze eten als ze goed naar de verzorger luisterde. Zag er heel leuk uit.
Hierna gingen we naar de show "aqua Bella" een hele mooie dolfijnenshow. Ik vind het echt knap dat ze gewoon salto's aan dolfijnen kunnen leren. We hebben veel shows gepakt omdat het een regenachtige dag was. En de onweer moest zichzelf ook even laten zien. 
Aan het einde van de dag gingen we in het restaurant eten. En daar had je zo'n mooie vissen aquarium. Er zwommen alleen niet veel vissen in. Dus lijkt hij op de foto heel erg leeg. 

Donderdag
Vandaag ben ik los gegaan in de kruidvat en de action. Ik was eigenlijk benieuwd of er extra producten lagen van Catrice en Essence. Dus ben ik naar alle drie de kruitvaten geweest. Helaas hadden ze nergens de derde schap. Dan maar een keer in de grote steden kijken. Toch kocht ik al deze mooie producten. Waar ik heel benieuwd naar ben.
En daarna ging ik weer terug naar huis. Samen met me vader op de scooter. 

Vrijdag
Vandaag vroeg opgestaan om de fiets van me zus naar mijn tante te brengen. Dit is omdat wij zaterdag een verjaardag hadden in Antwerpen. De moeder van haar vriend werd Sarah. Alleen ik en mijn ouders moesten met de trein, dus konden we de fiets niet meenemen. En we hadden het geluk dat hun ook naar de verjaardag gingen. Me vader haalde me op en we gingen naar de bigbazaar. Daar heb ik deze leuke spulletjes gekocht. En ik kan zeggen die bodymist is geweldig. 

Zaterdag
Een lege trein naar Antwerpen, wow heftig. Maar zie ook hoe mooi deze trein is. Oke het is niet heel luxe, maar hier hou ik van. Toen bleek het te zijn dat we in de verkeerde trein zaten. Oeps
Daar zijn we dan aangekomen op Antwerpen Centraal. En wat is het een mooie station. Echt de moeite waard om er een keer heen te gaan. Je kijkt je ogen uit. En de stad zelf is ook heel leuk. 
Eigenlijk is het toch wel fijn dat er roltrappen bestaan. Want zo ver met koffers naar boven lopen is ook geen pretje.

Toen we s'avonds terug gingen was er heel mooi licht voor een foto, dat deed ik dus ook maar. selfie!! Haha 
En natuurlijk nog even werken in de trein naar huis. Was echt een leuke, lange dag. 
En toen ik thuis kwam was eindelijk mijn VIPBOX er. Super blij mee! 


Wat was jou hoogtepunt van de week?

Veel liefs, Maxine


Geen opmerkingen:

Een reactie posten