dinsdag 24 maart 2015

So Susan - Gatsby Girl

Op het I love beauty event kocht ik een prettybox. Ik dacht laat ik me maar is verassen. Toen ik de box openmaakte in de trein zag ik dat er dit palette van so Susan inzat. 
Dit is het liquid powder Shadow palette - Gatsby Girl van het merk So Susan. So Susan is een Engelstalige merk dat dierproefvrije make-up producten verkoopt. 


Toen ik de verpakking zag raakte ik erg enthousiast. Het doosje ziet er heel erg luxe uit. De gouden letters op de verpakking is heel erg slim gekozen. 
En toen gebeurde het. Toen ik de verpakking openmaakte en het palette eruit haalde schrok ik echt. Wat een afschuwelijke palette. Het doosje ziet er goedkoop uit. De kwaliteit is ook niet heel goed. Hij is niet goed en mooi in elkaar gezet. Heel jammer dat de verpakking je laat verleiden. 
Zowel op het doosje als op de verpakking staan de ingrediĆ«nten van de oogschaduws. 
De kleuren in het palette vind ik een vreemde combinatie. De onderste rij kan ik nog wel begrijpen. Alleen de bovenste vind ik heel vreemd. De bruine tinten met geel en roze dat vind ik niet echt kunnen. 
De pigmentatie van de kleuren zijn opzich wel oke. Zoals elk palette zijn er kleuren goed gepigmenteerd en kleuren heel slecht gepigmenteerd. In dit palette is de onderste rij heel goed gepigmenteerd. Na twee keer swatchen zat er genoeg op me arm om te fotograferen. Over de bovenste rij ben ik veel minder te spreken. De bruinen kleuren kunnen nog wel mee alleen dan de gele en de roze kleur. Heel slecht gepigmenteerd. Heel erg zonde. 

Al met al is het een goed palette met wat nadelen. De verpakking, de pigmentatie en de prijs. 
Dit palette van So Susan krijgt van mij een 6,5.

Dit palette is te koop op de webshop van So Susan voor €14,95

Heb jij al een product van So Susan? 
Veel liefs, maxine

2 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleuren wel leuk, maar inderdaad de verpakking is niet zo mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is gewoon echt zonde. Het had zo'n mooi palette kunnen zijn.

   Verwijderen