woensdag 11 februari 2015

Last minute valentijn cadeaus

Ja hoor, nog steeds ben je aan het nadenken wat je aan je vriend gaat geven. En nog steeds heb je niks gekocht. Denk is goed na je hebt nog maar twee dagen. Het is altijd al moeilijk geweest om iets te kopen voor een man. De man hecht veel minder waarde aan de spullen dan een vrouw doet. Een man kan eerder iets laten liggen dan een vrouw. Sorry maar het is gewoon een feit.

Zelf heb ik er gelukkig geen last van. Ik heb namelijk geen vriend. Alleen anders had ik dit probleem ook wel. Ik ben er heel erg blij mee dat ik dit probleem niet heb. Alleen nu ik er gewoon goed over na kan denken wil ik jullie helpen. Dit zijn mijn 5 last-minute cadeaus.1. Een parfum - mannen zijn heel erg kieskeurig over een geur. Het is vaak zo als ze een geur ontdekt hebben willen ze die alleen maar gebruiken. Wanneer er een ander geurtje bij komt vinden ze het vaak maar onzin. Doordat ze heel kieskeurig zijn moet je goed opzoek gaan naar de perfecte geur. Die toch wel op de oude lijkt alleen ook weer net iets anders. En als je het echt niet lukt ga dan met je vriend. 
2. Een fotolijst - verzamel allemaal foto's van je vriend. Samen met zijn vrienden, met jou zijn ouders en ga zo maar door. Maak er een leuke fotolijst van en geef die aan hem. Een lijst vol met mooie herrineringen. 
3. Een sieraad/Horloge - dit komt altijd wel goed uit. Alleen dan moet het er wel een met kwaliteit zijn want anders gaan ze daar weer over zeuren. 
4. Gereedschap - is jou vriend/man handig? Dan is gereedschap heel handig. Kijk wat hij mist of wat bijna helemaal versleten is. Zo kun je al gauw een setje in elkaar zetten. 
5. Cadeaubon - en als je het echt niet meer weet is dit de oplossing een cadeaubon. Oke ja het is absoluut niet leuk om te krijgen. Want je krijgt geld waar je alleen maar in een bepaalde winkel het kan gebruiken. Ik zou er niet echt blij van worden. Alleen dit is dan ook echt een allerlaatste optie. 

Weet jij nog een laatste last minute cadeau? Laat het dan snel weten.
Veel liefs, Maxine

2 opmerkingen:

  1. Leuke tips, zelf heb ik ook nog geen cadeautje!
    Shame On me, vrijdag zal ik er 1 gaan halen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen