zondag 8 februari 2015

Essence Soo Glow! Highlighter


Stiekem ben ik er heel erg dol op. Alleen ik gebruik het gewoon te weinig. "Highlighter" bij veel mensen is het hoe opvallender hoe beter. Bij mij is het juist niet zo. Highlighters geven een mooi effect aan je gezicht. Alleen moet je het dan wel subtiel aanbrengen.
Bij de kruidvat kocht ik deze twee pareltjes. Dit zijn twee andere highlighters dan die ik normaal gebruik. Nog altijd trouw maak ik gebruik van een Limeted Edition "ticket to paradise - 01 tropical heat" alleen soms vraag ik me dan toch weer af. Hoe zouden de andere highlighters zijn.

De verpakking is gewoon heel simpel. Niet heel aantrekkelijk en het oogt heel goedkoop. Wat het natuurlijk ook is. Ik pakte twee kleuren van deze highlighters kleur 10-look On The bright side en  20-bright up your life
10-look On The bright Side heeft een wat gelere ondertoon en 20- bright up your life heeft een wat rozere ondertoon. 

De pigmentatie is heel erg goed. De onderste is 20-bright up your life en de bovenste is 10-look On The bright Side. Wanneer he de highlighter uitsmeert worden het hele kleine glittertjes. Doordat het een creamy highlighter is kun je zelf heel makkelijk bepalen hoeveel je wilt gebruiken. 

Zelf breng ik highlighter heel subtiel aan. Gewoon een laagje is genoeg. Op de eerste foto heb ik geen highlighter en de tweede is met. Zoals je kan zien ISIN het hele kleine glitters. Ik bracht het trouwens gewoon aan met een vinger. 

Voor het kleine prijsje vind ik het een hele fijne highlighter. Hij is makkelijk in gebruik. Zuinig kwa product. En de pigmentatie is ook goed. Wat wil je nu anders. 

Essence soo glow highlighter is te koop voor €2,39 bij de kruidvat. 
Heb jij al een so glow highlighter?

Veel liefs, maxine

2 opmerkingen: