zaterdag 31 januari 2015

Opgemaakt januari 2015


En dan is januari alweer bijna voorbij. Wat ging het toch snel. Het lijkt op de dag van gisteren dat het nog 2014 was. Ook deze maand heb ik weer wat spullen opgemaakt. En het is best veel na mijn doen.




Wow het is gewoon bijna een doos vol. Dit had ik eigenlijk niet verwacht. Heel veel is er in het begin van januari in komen te liggen dus eigenlijk is het meer december dan januari. Alleen het is uiteindelijk toch opgegaan in januari. 
Andrelon - perfecte puntjes shampoo
Vanaf jongs af aan gebruik ik al andrelon. Alleen de laatste tijd ben ik aan het experimenteren met de shampoos. Welke is het beste voor mijn haar. En de andrelon shampoo voor perfecte puntjes is heel fijn in gebruik. Hij werkt gewoon prima.
Andrelon - oil & Care conditioner
Al eerder maakte ik de shampoo op van deze lijn. Ik vond het heel fijn om deze samen te gebruiken. De geur is fantastisch. Na het douchen laat hij mijn haar meer glanzen. Deze conditioner geeft een natuurlijke gloed af. 
Fischer cosmetica - diva zeezout body scrub.
Ik hou heel erg van mijn huid scrubben eens in de zoveel tijd. De laatste tijd gebruikte ik deze heel veel omdat de geur gewoon geweldig is. Hij ruimte heel erg naar lavendel. Helaas weet ik niet waar deze vandaan komt. Als ik hem ooit weer zie ga ik hem weer aanschaffen.
Yankee candle - cinnamon stick
Wat hou ik van warme wintergeuren. Kaneel is een van de lekkerste geuren vind ik zelf. Helaas was deze iets te overtreffend. Ik kreeg hoofdpijn van deze geur en moest hem vaak wel snel uitblazen. Heel erg zonde. 
Yankee candle - candy Cane lane
Als je echt van frisse geuren houd is deze echt iets voor jou. Wanneer je hem aan hebt staan ontstaat er een zoete pepermunt geur. Die tegelijkertijd heel erg fris ruikt. Ik baal er van dat ik er niet nog een heb gekocht. Ik vind hem geweldig.
Today - dode zee masker 
Deze dode zee masker is super fijn voor je huid. De masker zelf ruikt naar zwitzal. Hij droogt heel snel op en is heel makkelijk eraf te halen. Ik vond het een heel fijn product. Denk dat ik hem vanavond of morgen weer op ga doen. Deze masker is te koop bij de DM in Duitsland. 
Beauty iseree - wattenschijfjes
In mijn kast vond ik dit oude zakje met allemaal watjes erin. De verpakking was al helemaal versleten dus ik koos ervoor om ze op te maken.
Opladers ipad mini
Wat gaan deze er snel doorheen. In een maand tijd heb ik 3 kabels gesloopt. Oeps, baal er ook wel heel erg van. Alleen heb nu weer een nieuwe. Ik ga maar is gewoon een vooraadje kopen denk ik. 
Miss sporty - Xxmascara volume 
Eerlijk gezegt heb ik deze mascara maar een paar keer gebruikt ik vond hem absoluut niet fijn. Pas geleden kwam ik hem weer tegen terwijl ik opruimde. Toen merkte ik dat hij uitgedroogd was. Dus in de prullenbak ermee.
Essence - lash en brow gel mascara
Deze mis ik dus echt. Hij is nu al bijna twee weken op en ik ben nog steeds te lui om een nieuwe te halen. Zelf gebruikte ik hem voor mijn wenkbrauwen. Deze bleven dan ook gewoon een hele dag zitten. Heel fijn vond ik zelf. Ik hoefde maar een paar keer in de spiegel te kijken en dan zaten ze nog goed. Nu hij op is kijk ik veel vaker in mee spiegel en kam ik ze snel bij.
"Gram.nl - lippenbalsem
Net als de mascara van Miss sporty was ik deze even verloren toen ik hem terug vond dacht ik ook. Ik gooi hem maar is weg. En dat heb ik dus gedaan.
Balance me - lipgloss
Deze heb ik volgens mij nog niet lang. En er is nu al iets mis mee. Ik vond hem heel erg fijn. Alleen toen gebeurde het. Ik gebruikte hem een tijdje niet en toen kwamen alle gemische dingen bovenopmte liggen. Die smeerde ik een keer op mijn lippen en toen ging ik gewoon over me nek. Ik gooide hem meteen de opgemaakt bak in. 
Max make-up - lippenstift pink blush
Zo'n mooie kleur roze en dan moet hij afbreken. Baalde hier heel erg van. Het was echt een leuk lief kleurtje. Helaas viel hij op de weg en kon ik hem niet meer gebruiken. Binnenkort even bij de action kijken of ze deze kleur nog hebben in de nieuwe verpakking. 

Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou hebben opgemaakt. En dat dan in een maand. Oke in heel veel zat nog een klein laagje eind december. Tuurlijk maak je dan meer op. Ik vond het wel heel leuk dat ik zag dat ik meer had opgemaakt. Wordt er steeds beter in en ik laat andere dingen eerder staan voordat het andere op is. Yay 

Van al deze spullen die ik heb opgemaakt heb ik absoluut een favoriet en dat is de essence lash en brow mascara. Ik ga binnenkort even een vooraadje kopen denk ik. 

Wat heb jij als laatst opgemaakt?
Veel liefs, Maxine


1 opmerking:

  1. Wat een fijne producten heb je opgemaakt. Ik gebruik soms ook Andrelon.

    BeantwoordenVerwijderen