donderdag 1 januari 2015

Happy new year!


Gelukkig nieuwjaar iedereen! Wat is het toch snel gegaan. Een jaar geleden had ik niet gedacht dat ik deze stappen gemaakt had. Ik ben ook een paar keer gevallen. En ik mag alleen maar hopen dat ik dit jaar weer omhoog ga klimmen.
leidinggevende op mijn 17e.
Had ik dit ooit verwacht? Nee absoluut niet. Ik werd leidinggevende van een entertainment team. Oke ik had geen groot team. We waren met drie personen. ik verwachte ook geen groot team. Daar had ik ook niet om gevraagd want ik wou klein beginnen. 4 weken heb ik plezier gehad met de gasten. En ik heb ook wat gelachen met het team. Helaas lagen wij elkaar niet heel goed. Het was beter dat ik vertrok. Hierdoor werd ik overgeplaatst naar een Team van 26 mensen. Wat waren dat allemaal schatten. Ik heb hier heel veel lol gehad. Ook al ging ik een stapje achteruit. Ik werd weer een gewone entertainer.

begin Enixamo.
Ik stond al heel lang te popelen om mijn eigen blog te beginnen. Maar hoe zou ik hem noemen? Na lang denken had ik het eindelijk Enixam. Helaas was deze al gebruikt. Dus werd het Enixamo. Wat ik ook leuk vond staan. Ik vind het ook heel leuk om te zien dat er steeds meer lezers komen. Zo weet ik dat ik het niet voor niets doe. Als ik een reactie onder een blogpost zie komt er ook gewoon een lach op mijn gezicht. Dan weet ik echt dat mensen mijn blog lezen. Zelf zou ik ook heel graag andere bloggers willen leren kennen. Het lijkt me leuk om te kijken hoe hun alles combineren. 

Vergeetachtig.
Helaas vergeet ik heel vaak de belangrijke dingen. Ik kan daar heel weinig aan doen. Ik kan gewoon weinig van vroeger herrineren. Hele vage kleine stukjes heb ik maar. De laatste tijd probeer ik me meer te focussen op dingen. zo probeer ik mijn hersens te trainen. Heel raar alleen zelf merk ik dat het wel echt helpt. Ik ben blij dat ik een verschil merk en ik hoop ook echt dat het me in 2015 gaat helpen.

Hoe kijk jij terug op 2014?

Veel liefs, Maxine

2 opmerkingen:

  1. Yay, gelukkig nieuwjaar! Wat heb je een goed jaar achter de rug, behalve die vergeetachtigheid dan ;-) Dat 2015 minstens net zo'n mooi jaar mag worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, jij ook een gelukkig nieuwjaar! Laten we het hopen. X

      Verwijderen