dinsdag 30 december 2014

Must have - Apps

En dan is het alweer bijna 2015. Morgen is het dan weer zo ver "Oud en Nieuw". Dit jaar heb ik verschillende apps gebruikt. De drie leukste apps zet ik in deze blogpost.
Room for thought.
Room for thought is een foto app. Hij stuurt je elke dag op een verschillende tijd een melding. Je klikt dan op die melding en dan gaat hij meteen naar de app. Je ziet dan eerst een klein filmpje en daarna heb je drie seconden de tijd om goed op de foto te staan. Op de derde seconde maakt hij de foto. Je kunt daarna nog een filter uitkiezen bij je foto als je dat wilt. hierna kun je ook een comment erbij zetten en kiezen of je de foto wilt delen.

Deze app is beschikbaar voor Android en iOS
prijs: -

The Sims Freeplay
Ben jij dol op het spel de sims. Alleen wil je niet zoveel uitgeven dan is dit echt iets voor jou. Je begint een eigen stad. je voert opdrachten uit en als je deze opdrachten binnen een tijd uitvoert krijg je extra dingen. Zo heb ik bijv. met kerst een levende teddybeer gekregen. Het helpt echt als je tijd uit moet zitten. Je kan naar buren (vrienden/kennisen in real life) en daar kun je ook nog is opdrachten uitvoeren. Je hebt elke week een weekopdracht en zo verdien je uiteindelijk allemaal geld en levenspunten waarmee je je simsstad kan verbeteren. Het is echt een super leuk spel. Er is alleen een nadeel en dat is dat je er internet voor nodig hebt om het te kunnen spelen.

Deze app is beschikbaar voor Android en iOS
Prijs: -

Heads Up!
Op zoek naar een leuk familie spel? Nou dit is het zeker. Het is een soort "Wie ben ik?" Alleen moet dan 1 persoon raden wat jullie uitbeelden. Tijdens het spel filmt het apparaat de andere spelers. Hoe hun alles uitbeelden. Het spel duurt ongeveer een minuut. En je kunt gewoon doorwisselen. Echt hilarisch. Nadeel: Alleen engels talig. 

Deze app is beschikbaar voor Android en iOS
Prijs: -

Zoals je kan zien zijn alle Apps gratis. Ik houd van budget. Ik raad al deze apps ook echt heel erg aan! En trouwens heb je morgen een gezellig familie avond of met je vrienden. Heads Up is dan echt de moeite waard!

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar! En tot 1 Januari! 

Veel liefs, Maxine.4 opmerkingen: