maandag 29 december 2014

Kerstcadeaus 2014

Ik had het niet kunnen bedenken. Er lagen gewoon kerstcadeaus onder de kerstboom. Ik had
dit echt niet verwacht doordat ik met Sinterklaas al iets cadeau had gekregen. Voor mijn ouders had ik een advendskalender gemaakt van cadeaus. Elke dag mochten ze een cadeau open maken. Super leuk vond ik zelf. Alleen volgend jaar ga ik het toch weer anders doen.Als eerst maakte ik een leuk pakje open van de bodyshop. Ik kon al raden wat erin zat want ik was zelf al heel lang opzoek naar de schoolbook of peace. Deze kreeg ik van mijn zus en haar vriend. Wow ik had het echt niet verwacht dat ik zoiets zou krijgen. Echt super lief. In de meeste winkels waren de boeken al uitverkocht helaas. Alleen ze hebben er toch nog een kunnen scoren! Yay
En van mijn zus kreeg ik ook nog deze heerlijke chocolade pop van Belgische chocolade. En je weet wat ze zeggen Belgische chocolade is het beste.
De volgende dag mocht ik dan eindelijk de cadeau van mijn ouders open maken. En toen zag ik het weer nog een bodyshop cadeauverpakking. "Oh nee zouden ze nu dezelfde gekocht hebben" dit ging meteen door mijn hoofd. Gelukkig was het niet zo en kreeg ik deze heerlijke schoolbook of love. Ik vind het echt superleuk ontworpen trouwens. Je kunt ze heel leuk neerzetten op/in een kast.
En als laatst kreeg ik deze schmink boek van mijn oom. Het is om griezels te schminken. Heel gaaf. Alleen helaas is het in het Engels en laat ik daar nou niet zo goed in zijn. Achja het komt wel goed beetje naar de plaatjes kijken. Ik schmink heel graag en stop er ook gerust tijd in. Ik ben er echt dol op. Mij maak je er echt blij mee. Alleen ik moet wel nog veel leren om er echt goed in te worden. 

Owja ik kreeg ook nog wat geld van mijn opa en oma. Dit krijg ik elk jaar omdat ze nooit weten wat ze voor mij moeten kopen. Heel handig want zo kan ik eerder kopen wat ik echt leuk vind.

Dit waren alweer mijn cadeaus van dit jaar niet veel. Maar wel heel toff. Mij maak je ook al blij met de kleine dingen. En het is eigenlijk raar want in mijn familie vieren wij kerst en Sinterklaas. Ook weer heel leuk. Alleen het kost ook wel wat geld. 

Wat heb jij gehad als kerstcadeaus?
Veel liefs, maxine

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja zeker, ik had gezien dat jij ook leuke cadeaus had gekregen. Echt leuke spullen.

      Verwijderen