maandag 22 december 2014

Last-minute shoppen

Je kent het wel last-minute kerstshoppen. Ik moet het ook nog doen. Kleine cadeaus halen voor mijn
familie. Ik deel vandaag drie van mijn shopsteden waar ik vaak heen ga. Ben je benieuwd lees dan
snel verder.


Utrecht
Utrecht is echt geweldig om te winkelen. Je kunt er zowel binnen als buiten lopen. Heel handig als het regent. Vanaf het station ben je er in een minuut. En elke winkel heb je zowat 2x in Utrecht. Zelf vind ik dit heel fijn want als het in de ene winkel niet ligt is de kans dat het in de andere wel nog ligt. Voor kleine cadeaus is het ook gewoon handig. Je hebt er een action, xenos, The body show, lush, kruidvat, Etos en nog veel meer. Zelf vind ik dat je met deze winkels je mandje al aardig kan vullen.

Eindhoven
Eindhoven centrum ligt op 2 minuten lopen van het station af. En dan heb je meteen al recht voor je neus de primark! Natuurlijk zal het deze dagen wel heel druk zijn. Want nouja iedereen is vrij en heeft hetzelfde idee. Het is ook zo dat de zuiderburen hier ook graag naar toe gaan. Deze staat door de drukte daarom niet op 1 in mijn lijstje.
Foto ~ zaandam

Zaandam
Wil je heerlijk knus winkelen, dan moet je echt naar Zaandam gaan. De primark ligt gewoon zowat tegen het station aan heel handig en ook weer druk. Je kunt er heerlijk langs het water zitten en kijken naar de mensen die voorbij lopen. Zelf vind ik het echt wel een leuke stad alleen best klein als ik zelf naar Zaandam ga neem ik altijd een tussenstop in Utrecht als ik naar huis ga. Een winkel moet je trouwens echt niet missen. (De dierenwinkel) achterin hebben ze vaak zo'n schattige puppies en kittens. Ik ga altijd daar even naar binnen om te kwijlen haha. 

Dit zijn drie steden die ik aanraad om snel even te shoppen. In Utrecht is soieso de kans op slagen het grootst. En het ligt natuurlijk heel centraal in het midden van het land. Ik ga morgen ook shoppen alleen weet ik nog niet echt waar. Ik twijfel nog.

Wat vind jij een goede shopstad? 
Laat het me weten want ik ben echt heel benieuwd! 

Veel liefs, maxine

2 opmerkingen:

  1. Leuke Shop plaatsen :)
    Maar zelf ben ik nooit te laat voor kerst inkopen te doen ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen