donderdag 13 november 2014

New in: shoes

Ik heb ze govonden. Het eerste wat ik dacht toen ik ze zag staan. En het waren er meerdere. Ik was kei blij. Snel liep ik er naar toe en trok ik de schoenen aan. Helaas het eerste paar wat ik aan trok waren te groot. En natuurlijk hadden ze die weer net niet in mijn maat. Dat werd dus verder kijken naar de andere die ernaast stonden. Veel gingen maar tot maat 39. Helaas want ik heb net maat 40.
En ja hoor. Na 3 paar te hadden gepast zaten deze perfect. En gelukkig was hij gewoon zoals ik hem wou zwart. Zodat ik ze met veel kan combineren. Het is wel een beetje raar om ze naar school aan te doen. Ik merkte dat iedereen me echt aan keek toen ik er door school mee liep. En dat voor maar een gesprek van 10 minuten. Achja ik moest en zou ze gewoon even inlopen. 


Ik kocht deze schoenen in kleve. Een plaatsje in duitsland dichtbij de grens. Fashion for you dat was de naam van de winkel nog nooit eerder van gehoord. De schoenen zijn van de merk Kayla shoes. Dit is een duits merk. De schoenen kosten 24,99,- stukken goedkoper dan de echte jeffrey campbell schoenen. Deze lita's zo heten ze kosten orgineel tussen de 140,-/200,- in. Dat is wel stukken meer dan tegenover deze schoenen.

Als ik nog een keer in kleve kom ga ik er zeker weer heen. Want ik wil gewoon nu ook echt meer paren hebben van deze o zo mooie schoenen. Nieuwe verslaving? 

Ben jij al is heel lang opzoek geweest naar de perfecte schoenen?

Veel liefs, Maxine2 opmerkingen: