maandag 17 november 2014

Dutchpop

Ik had er voor vorige week niet over nagedacht. Alleen toen kwam het langs. Kaartjes voor dutchpop. Na een keer draaien had ik ze al gelijk binnen. Ik was zo blij eindelijk een leuk evenement in de buurt. Natuurlijk had ik al eerst naar de line-up gekeken. Anders had ik de keuze nooit gemaakt om te gaan.Op dutchpop kwamen verschillende artiesten. Berget Lewis, Miss MontrĂ©al, Nielson, Gers Pardoel en Back To The Zoo. De hele avond werd aan elkaar gedraaid door coenio. Hij draaide vooral Nederlandstalige muziek. En anders was het natuurlijk geen dutchpop.

De avond zelf
We kwamen aan bij de brabanthallen. Je moest al gelijk €10,- neerleggen voor het parkeren. Wat ik nog best een hoge prijs vind voor zo'n avondje. Buiten stond er een hele lange rij om naar binnen te gaan. Alleen wij waren nog best snel binnen. Denk dat wij ongeveer 10minuten buiten gestaan hebben.  En toen gingen we naar binnen. Het was in een grote hal. Met wat eettenten aan de ene kant. De kassa's in het begin en de barren aan allebei de kanten. Dit was wel heel chill. Ik dronk deze avond niet heel veel, een moezel was genoeg. En daarna gingen we bij het podium staan. We hebben een hele tijd redelijk vooraan gestaan. Berget Lewis, Miss MontrĂ©al en Nielson hadden we gezien daarna zijn we lekker richting huis vertrokken.

Nielson
Als je me goed kent weet je dat ik fan ben van Nielson. En dat al vanaf moment een. Toen hij begon bij seizoen 1 van de beste singer-songwriter. Iedereen kent zijn nummer een hit wel "beauty and The brains" wat trouwens nog steeds een goed nummer is. Helaas had ik hem tot op heden nog niet gezien. Hij zou twee jaar geleden bij ons in de buurt komen, en ik zou er heen gaan. Maar helaas hij had een poliep op zijn stembanden. En dan was het eindelijk zover. Voor dat Nielson begon had ik een plekje vooraan kunnen bemachtigen. Beter kon mijn avond gewoon niet. Elk liedje die hij speelde kon ik meezingen van top tot teen. En wat deed hij het leuk! Echt mijn complimententen! 

Kosten
Het evenement was absoluut geen goedkoop evenement. Ik zal hier even een kleine kostenlijst maken.
Entree - €29,50
Parkeren - €10,- 
Toilet bezoek hele avond - €3,-
Eet/drink bonnen 3,5 stuks - €10,- 

Voor fris betaalde je dan bijvoorbeeld 1 bon, moezel/bier 1,5 bon en water 1,5 bon. 

Wij waren gelukkig niet zoveel kwijt. Dit kwam doordat wij de kaartjes gewonnen hadden. Super fijn! Anders was het wel een dure avond geworden. Ik denk dat we anders iets van €100,- uitgegeven hadden en nu echt maar €30,- dat scheeld toch weer €70,-.

Volgend jaar weer?
Zeker, ik heb het echt naar mijn zin gehad. Alleen dan zou ik wel weer kaarten willen winnen. Om €100,- uitgegeven vind ik uiteindelijk toch weer te veel. Dus het licht gewoon echt aan het budget wat ik er dan voor over heb. En natuurlijk over welke artiesten er komen.

Veel liefs, maxine 

1 opmerking: