maandag 12 januari 2015

The Body Shop: Schoolbooks

Als je me blog regelmatig leest weet je dat ik pas geleden 2 van de 3 schoolbooks van de Bodyshop heb gehad met kerst. Helaas zijn ze (bijna) overal uitverkocht. En ik was echt blij dat mijn ouders ze nog hebben kunnen scoren.
Op mijn wishlist stond al heel lang de schoolbook of peace. Dit is de appelvariant. Er is ook een reden voor waarom ik maar 2 van de 3 boeken heb. In ons gezin kunnen we allemaal niet goed tegen de vanille geur. helaas. Want anders had ik ze stiekem toch wel alle drie willen hebben.
Algemene informatie
Soorten:
Peace - Appel
Love - Cranberry
Joy - Vanille
Producten:
Full size lipbalm
Bodybutter 50ml
showergel 60ml
en een zeepje
Prijs
De prijs per schoolbook was €15,-

Schoolbook of peace
Zoals ik al verteld had stond deze op mijn wishlist. Dit was omdat ik echt heel erg dol ben op appelgeuren. het ruikt gewoon zo fris. En ik had ook gewoon niet verwacht dat dit in de collectie zou zitten. Want je verwacht gewoon in de winter warme geuren.

Schoolbook of peace is een giftset in de vorm van een boek. Dit lees je ook al aan de naam. Het boek is heel mooi groen met een zilveren opdruk van letters. Aan de binnenkant van het boek vind je een stukje waar je wat op kan schrijven. Het is een echte cadeau om weg te geven. En het is echt super leuk om te krijgen.

De Glazed Apple collectie ruikt echt heerlijk. Wanneer je het boek openmaakt komt de geur je al tegemoet.

Schoolbook of Love
Ik had niet verwacht dat ik deze ooit in mijn handen zou hebben. Ik had er niet om gevraagd, alleen ik ben er wel echt heel blij mee. Net als de schoolbook of peace is het een boek. Alleen de opdruk is anders. Je ziet echt dat deze over de liefde gaat en die andere over vrede.

De frosted cranberry geur is heel erg warm en mierzoet. Het is een echte kerstgeur.
Lipbalms
De potjes zien er heel leuk uit. Op de deksel zie je welke smaak erin zit. De potjes zijn verder van ijzer. De lippenbalsem zelf voorkomt velletjes. Het zijn echte voedende producten. 
Bodybutters
Ik ben dol op de kleine variant van de bodybutters. Toen ik zag dat deze erin zaten was ik dolblij. De substantie is heel makkelijk uitsmeerbaar. Appel (groen) ruimt naar frisse appels en cranberry (roze) ruikt heerlijk zoet. 
Showergels
Deze showergels zijn ook gewoon heerlijk om te gebruiken. Wat ben ik er toch dol op. Stiekem vind ik de kleine verpakkingen heel erg schattig. En ze zijn heel handig voor op reis.
Zeepjes
Hoe leuk zijn deze. Deze leuke hartjes zijn te gebruiken als handzeepjes. Ze staan echt schattig naast de kraan. En ze ruiken ook nog is heerlijk!

Ik ben echt heel blij met de schoolbooks. Wie weet is er nog wel een ergens te koop. Afgelopen weekend zag ik er nog een paar liggen (in de korting) wie weet vind je ze nog. Deze schoolbooks kostte €15,- per stuk bij The bodyshop. 
Ik vind het zeker deze prijs waard. 

Heb jij een van deze schoolboeken? 

Veel liefs, maxine


6 opmerkingen:

 1. Deze appel lijn is zo heerlijk <3
  Jammer dat het maar Limited Edition is.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja baal er ook van. Hoop zo dat deze geur volgend jaar terug komt! X

   Verwijderen
 2. De boeken vind ik er echt heel erg leuk uit zien en de geuren zijn uiteraard heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben er echt dol op, heb jij ook een van de boeken?

   Verwijderen
 3. Wat leuk zeg, heb er zelf geen eentje, maar die Frosted Cranberry lijkt me wel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen