zaterdag 17 januari 2015

Kleurboek voor volwassenen

Na een drukke week vol met toetsen en stress, ben ik wel toe aan ontspanning. Kleuren is voor mij een manier van ontspanning. Eerst was het altijd tekenen. Alleen ik tekende opgeve moment steeds dezelfde dingen. Dankzij dit kleurboek kan ik mijn creativiteit weer uiten.


Toen ik dit kleurboek tegen kwam in de action wist ik het meteen. Die moet ik meenemen. De meeste kleurboeken voor volwassenen liggen tegen de €10,- aan en deze gelukkig niet. Kleuren voor volwassen is in een korte tijd heel populair geworden.

Kleurplaten die in het boek staan.

Zelf heb ik allebei de kleurboeken. Maar de zeegroene versie raad ik meer aan. Er staan veel leukere kleurplaten in dan in de roze. Als je in de action komt moet je zeker even in de boeken zelf kijken. Dan kun je altijd nog kiezen welke jezelf het meeste aanspreekt. Ik gebruik de roze ook gewoon voor als ik gewoon is wil kleuren. En deze zeegroene gebruik ik voor serieus kleuren. Nu ik het zo zeg vind ik het net als een sport klinken. 

Kleurplaten
Ook zet ik onder elke kleurplaat wanneer ik hem af heb gemaakt. Zo kan ik mijn vorderingen bijhouden. Ik hoop ooit nog een 365 kleurplatenboek voor volwassenen tegen te komen. En dat je dan elke dag een kleurplaat af moet krijgen. Lijkt me echt leuk. Maar ook vermoeiend. Want opgeve moment ben je het gewoon weer beu.
Met deze kleurplaat ben ik nog bezig. Ik wil de hele bladzijde een kleurtje geven. Alleen weet ik nog niet wat ik met de letters ga doen. Ik twijfel of ik ze wit ga laten of dat ik ze in ga kleuren met stift. Wat vinden jullie?

Ik kleur gewoon met de kleurpotloden van de Action. Dit zijn de kleurpotloden die bij de schoolartikelen liggen. Alleen pasgeleden zag ik ook kleurpotloden bij de hobby spullen liggen. 

Kleurboek voor volwassen is te koop bij de Action voor €1,99
Echt wel de moeite waard dus! 

Veel liefs, Maxine
2 opmerkingen:

  1. Ben ook helemaal weg van het kleuren. Zooo ontspannend! Als ik jou was, zou ik die letters wit laten.

    BeantwoordenVerwijderen