dinsdag 4 november 2014

Eau de zwitzal

Al heel lang was ik aan het twijfelen of ik dit geurtje zou kopen. Elke keer stond ik in de winkel en keek ik erna. Deed ik wat parfum op en liep ik weg. Dit was omdat ik het nog best prijzig vond. Toen mijn moeder het geurtje uiteindelijk gekocht had werd ik best jaloers. Dit was omdat ze wist dat ik het geurtje al best lang wilde hebben. Toen kwam ik met het idee om te delen en dat ik er best voor wou betalen. Maar nee hoor, dat wilde ze niet. 


Er was een cadeau voor mij, alleen er was een maar. Ik kreeg hem alleen als ik het verdiende. Ik ging nadenken over wat het kon zijn. Ik dacht echt aan heel veel dingen. Alleen dacht niet aan dit geurtje. Ik kreeg de tas in me hand en je zag me glunderen. Ik was zo blij dat ik hem gewoon gekregen had. Ik ben me ouders er ook heel dankbaar voor.  Ik had zoiets echt niet verwacht. De geur is verder niet sterk. Je ruikt het niet heel lang om je heen hangen. Je blijft het wel ruiken  op de plekken waar je het hebt opgespoten. 

De geur is gewoon niet te missen. Als je hem ruikt denk je al gelijk aan baby's. Gewoon omdat die geur echt om de baby's hangt. Ik ben echt fan van zwitzal. Ik koop er zelf eigenlijk nooit iets van, alleen me zus wel voor haar kleine meid. En elke keer als ik het ruik denk ik aan deze lieve meid. 


Het doosje waar de parfum in zit is heel simpel. Geel met een babygezichtje. Dit zit er opgedrukt. Het babygezichtje en de tekst glanzen en dat vind ik een heel mooi detail aan de verpakking. 


De flacon is simpel. Dat vind ik jammer want ze hadden er echt iets leuks mee kunnen doen. Er zit 95ml in. En is gewoon doorzichtig. De naam van de parfum staat er op in het oranje en de dop is wat goudachtig. 

Ik ben echt heel blij met dit geurtje. Niet dat ik hem elke dag zou dragen maar wel gewoon om eens in de zoveel tijd op te hebben. Ik weet niet of ik hem nog een keer ga kopen, maar dit zie ik wel als hij bijna op is. 

Wat is jou favoriete parfum?

Veel liefs, Maxine

1 opmerking: